кадър bTVРедактор: Засега това, заради което протестирахме миналото лято, не се получава.

...
кадър bTVРедактор: Засега това, заради което протестирахме миналото лято, не се получава.
Коментари Харесай

Жоро Георгиев, един от битите протестиращи: Политиците трябва да започнат да работят най-накрая

кадър bTV

Редактор: 

Засега това, поради което протестирахме предишното лято, не се получава. Това призна пред bTV Жоро Георгиев, един от битите от полицията протестиращи. „ Ние това сме го понесли, с цел да се случи нещо положително в тази страна. Нека политиците, като гледат тези фрагменти, да си оставят персоналните разногласия встрани и да стартират да работят най-сетне “, показа той.

Георгиев призна, че не му е прелестно да приказва по тематиката за полицейското принуждение, на което е станал жертва, само че въпреки всичко е по-добре да се види истината. „ Младен Маринов твърдеше, че бити протестиращи няма, а единствено бити служители на реда, в този момент какво ще каже по въпроса “, сподели още той.

„ Бях на първа линия, скандирахме, имаше обидни думи, само че въпреки всичко за митинг, това е обикновено, те би трябвало да са готови да устоят на това, служителите на реда влязоха в тълпата без никакво предизвестие. Провокатори имаше, само че те в никакъв случай не са били задържани. Те са по-назад, хвърлят нещата и си потеглят. Отнасяме го тези на предна линия “, описа Жоро Георгиев.

Той изрично ще търси обезщетение за случилото се в съда. „ На тях това им доставяше наслаждение, което е недопустимо “, съобщи демострантът от предишното лято. Георгиев добави, че след побоя е траял да върви на митингите.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР